Menu
Your Cart

Десандьори, самохвати и осигурители

Десандьори, самохвати и осигурители
Производител: Petzl
Стълбичка с четири стъпенкиХарактеристика• Четири стъпенки, компактна алтернатива на дългите стълбички.• Закача се за водещия самохват ASCENSION при изкачване по въже или към осигурителна точка за преминаване през надвес или таван.• Устойчив и твърд протектор на стъпенката, позволяващ лесно поставян..
88,01 лв.
Дан. основа: 73,34 лв.
Производител: Petzl
Предназначено за осигуряващи с опит, GRIGRI е осигурително устройство с блокиране, контролирано с ръка, предназначено за осигуряване при катерене в зала и на скали. Компактно и леко, това устройство се използва с единични въжета с диаметър от 8,5 до 11 mm. Блокирането на въжето в уреда дава повече у..
176,03 лв.
Дан. основа: 146,69 лв.
Производител: Petzl
Уред за осигуряване с блокираща функция и анти паник ръкохватка,  за единично въже с диаметър от 8.5 mm до 11 mmGRIGRI + е средство за осигуряване с блокираща функция, предназначено за всякакви катерачи и катерене на скали или в зала. Може да се използва с всички единични въжета (оптимално функ..
234,70 лв.
Дан. основа: 195,58 лв.
Производител: Petzl
Планка за спелеология пo 25 броя в кутия• Задържа карабинера успореден на стената.• Лека: използва се също и при алпийски експедиции.Спецификация:Гаранция: 3 годиниРеференция: P13Стандарт: CE EN 959/UIAAСила на скъсване: 1500 daNТегло: 32 gСъстав: алуминий..
9,00 лв.
Дан. основа: 7,50 лв.
Производител: Petzl
Лек уред за осигуряване и рапелНай-лекият осигурител-десандьор от гамата на Petzl с конструкция даваща възможност за адаптиране на спирачното действие според вида на въжето. VERSO е опростена версия на REVERSO³ предназначена за катерачи, които желаят на намалят теглото и обема на инвентара.Характери..
44,99 лв.
Дан. основа: 37,49 лв.
Производител: Petzl
Много леко многофункционално протриващо у-во за осигуряване и рапелМного лек универсален осигурител -десандьор (59 g, с 25 % по-лек в сравнение с  REVERSO 3), технология ARC, даваща възможност за адаптиране на спирачното действие в зависимост от диаметъра и гъвкавостта на използваното въже; фун..
64,55 лв.
Дан. основа: 53,79 лв.
Производител: Petzl
Десандьор с протриващи ролкиТова е подобрен вариант на класическите десандьори с ролки. Конструкцията и конфигурацията на ролките улесняват работата с уреда.• Позволява вариране на задържащата сила в хода на спускането в зависимост от тежестта на свободното въже: долната неподвижна ролка лесно може ..
166,24 лв.
Дан. основа: 138,53 лв.
Производител: Petzl
Десандьор за единично въжеОбикновеният десандьор SIMPLE на Petzl е лек, компактен и не насуква въжето при спускане. Използва се за спускане по единично фиксирано въже.• Десандьор SIMPLE се използва много лесно: скоростта се регулира чрез по-силно или по-слабо опъване на свободния край..
136,90 лв.
Дан. основа: 114,08 лв.
Производител: Petzl
Регулируем десандьор  за каньонинг.Регулируем фрикционен спускач за използване в групи или за първите ви каньонинг екскурзии:- Три опции за инсталиране на въже ви позволяват да изберете степента на триене, преди да започнете спускане- Елегантен дизайн, за да улесните инструкциите и визуалните п..
52,81 лв.
Дан. основа: 44,01 лв.
Производител: Beal
Специален комплект със спирачно устройство, предназначен за защита срещу падане при работа в отвес или при работа на наклонени терени (EN 353-2 и EN12841-A 100 Kg).Съдържание на комплекта :- Едно спирачно устройство MONITOR.- Един ремък MOBILE-LANYARD с възможност за използване като  20 cm или ..
350,63 лв.
Дан. основа: 292,19 лв.
Производител: Petzl
Спирачно устройство за въже с функция за застопоряване на уреда, за да се движи в посока само нагореСпирачното устройство ASAP LOCK е създадено, за да улесни работещия при изкачване по въже. При нормална употреба уредът се движи свободно по въжето и придружава работещия, без да се налага намеса от н..
469,40 лв.
Дан. основа: 391,17 лв.
Производител: Petzl
С уникалната си система на застопоряване спирачното устройство (водачът) ASAP е станал еталонно средство за защита при работа на височина. Спирачното устройство ASAP на Petzl блокира към въжето възможно най-бързо (ASAP: As Soon As Possible). При нормална употреба уредът се движи ..
352,04 лв.
Дан. основа: 293,37 лв.
Показани са от 1 до 12 от 27 резултата (3 страници)