Menu
Your Cart

Спелео и Каньонинг въжета

Спелео и Каньонинг въжета
Производител: Tendon
Това въже е разработено специално за изследване на пещери. Отличава се със своето ниско удължение, висока статична якост и изключителна устойчивост на износване.ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯRope diameter (mm)9Weight (g/m)48Number of UIAA falls8Relative mass of sheath (%)42Sheath slippage (%)-0.3Elongation..
2,47 лв.
Дан. основа: 2,06 лв.
Производител: Tendon
Това въже е разработено специално за изследване на пещери. Отличава се със своето ниско удължение, висока статична якост и изключителна устойчивост на износване.ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯRope diameter (mm)11Weight (g/m)77Number of UIAA falls20Relative mass of sheath (%)42Sheath slippage (%)2Elongation ..
3,78 лв.
Дан. основа: 3,15 лв.
Производител: Tendon
Новото полиамидно въже с по-малък диаметър от 9 mm има тефлоново покритие в сравнение с другите видове, което значително повишава неговата устойчивост на вода и абразия. Силно видимият цвят гарантира, че потребителят има под контрол всяка ситуация, в която преобладават лоши условия. Въжето е гъвкаво..
3,07 лв.
Дан. основа: 2,56 лв.
Производител: Tendon
Това въже се завързва лесно и е меко дори след многократно потапяне във водата. Ярките му цветове контрастират добре с цвета на водата, той е много устойчив на абразия и предлага повишена водоустойчивост. Вариант CANYON WET Rope, който не плува във вода поради използваните материали (PA), отговаря н..
3,22 лв.
Дан. основа: 2,68 лв.
Производител: Tendon
Това въже се завързва лесно и е меко дори след многократно потапяне във водата. Ярките му цветове контрастират добре с цвета на водата, той е много устойчив на абразия и предлага повишена водоустойчивост. Благодарение на използваните материали, въжето е с по-ниска абсорбируемост и плува на повърхнос..
2,65 лв.
Дан. основа: 2,21 лв.
Производител: Tendon
Това въже е разработено специално за изследване на пещери. Отличава се със своето ниско удължение, висока статична якост и изключителна устойчивост на износване.ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯRope diameter (mm)10.5Weight (g/m)72Number of UIAA falls20Relative mass of sheath (%)46Sheath slippage (%)0.1Elongat..
3,55 лв.
Дан. основа: 2,96 лв.
СТАТИЧНО ВЪЖЕ TENDON SPELEO 10.0 STANDARD
Най-продаван По поръчка
Производител: Tendon
Това въже е разработено специално за изследване на пещери. Отличава се със своето ниско удължение, висока статична якост и изключителна устойчивост на износване.ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯRope diameter (mm)10Weight (g/m)63Number of UIAA falls16Relative mass of sheath (%)40Sheath slippage (%)0Elongation ..
3,18 лв.
Дан. основа: 2,65 лв.
Производител: Tendon
Най-добрият избор сред въжетата за каньонинг. Леко, плаващо въже с нашата SECURE технология запазва изключителните си качества за дълго време. Неговата конструкция и използваните материали спомагат за минимизиране на свиването на въжето при мокри условия. Има по-здрава, по-груба обвивка и благодарен..
3,04 лв.
Дан. основа: 2,53 лв.
Показани са от 1 до 8 от 8 резултата (1 страници)