Menu
Your Cart

Laerdal

Производител: Laerdal
Джобната маска за лице  е преносим и хигиенен инструмент за подпомагане на ефективната CPR на пострадалите. Той е предназначен да предпази спасителя и жертвата от кръстосано замърсяване, когато се извършва ръчна реанимация.Еднопосочната клапа и мембрана за еднократна употреба предотвр..
49,20 лв.
Дан. основа: 41,00 лв.
ДЪСКА ЗА ОБЕЗДВИЖВАНЕ BAXTRAP LAERDAL ДЪСКА ЗА ОБЕЗДВИЖВАНЕ BAXTRAP LAERDAL
Нов По поръчка
Производител: Laerdal
Дъската за обездвижване Laerdal Baxstrap осигурява най-високо качество и грижа за пациенти, които се нуждаят от незабавна спешна помощ зи обездвижване на гръбначния стълб. Като една от най-леките и най-твърди дъски на пазара, Baxstrap Spineboard подготвя парамедиците за всяка ситуация. Издръжливият ..
732,00 лв.
Дан. основа: 610,00 лв.
Производител: Laerdal
Глава симулатор на дихателни пътища е учебен макет за демонстрация на освобождаване на дихателните пътища чрез отвеждане на главата назад и повдигане на брадичката нагоре.Производител е британската компания Laerdal, един от лидерите на пазара с учебна екипировка за първа помощ. Компанията изпол..
306,00 лв.
Дан. основа: 255,00 лв.
Производител: Laerdal
Манекен за първа помощ Little Anne QCPR с блутут технология за обратна връзка за качеството на КПР.Производител е компания Laerdal, един от лидерите на пазара с учебна екипировка за първа помощ. Компанията използва знания, основани на научни доказателства, за да разработва и непрекъснато д..
900,00 лв.
Дан. основа: 750,00 лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)