Menu
Your Cart

Челници и фенери

Челници и фенери
Производител: Petzl
Много мощна ергономична челна лампа с презареждаща се батерия, снабдена с технология REACTIVE LIGHTING®. 1500 луменаНовата икона на рънове и ултра рънове! Презареждащият се челник NAO® RL предоставя мощност от 1500 лумена при тегло само 145 g. Удобен челник с лесно регулируем ластик, който отлично з..
313,20 лв.
Дан. основа: 261,00 лв.
Производител: Petzl
Мощна челна лампа с няколко типа лъчев сноп и червено осветлениеИдеален челник, за да се впуснете в динамични дейности. Със светлина от 450 лумена челната лампа ACTIK® осигурява мощна и удобна светлина, за да ви придружава по време на бягане, туризъм или алпинизъм. Нейният фосфоресциращ рефлект..
97,80 лв.
Дан. основа: 81,50 лв.
Производител: Petzl
Компактна челна лампа с презареждаща се батерия и червено осветлениеTIKKA® с презареждаща се батерия! Челната лампа с презареждаща се батерия TIKKA® CORE предоставя мощност от 450 лумена и излъчва хомогенна и удобна светлина, за да ви придружава във вашите нощни аутдор дейности като туризъ..
117,35 лв.
Дан. основа: 97,79 лв.
Производител: Petzl
Челна лампа с акумулаторна батерия, технология REACTIVE LIGHTING, възможност за свързване с мобилно у-во Челна лампа с акумулаторна батерия, няколко типа лъчев сноп, интелигентно осветление, свързано към с мобилно устройство чрез приложението MyPetzl Light.Челната лампа използва технология..
176,03 лв.
Дан. основа: 146,69 лв.
Производител: Petzl
Компактна челна лампа с презареждаща се батерия, здрава и водонепропусклива, подходяща за осветяване на близко разстояние и за придвижване. 600 луменаСъс своите 600 лумена компактната челна лампа с презареждаща се батерия ARIA 2R е създадена специално за професионалисти, занимаващи се с поддръжка на..
146,69 лв.
Дан. основа: 122,24 лв.
Производител: Petzl
Компактна челна лампа, с която лесно се работи, с бяла и с червена светлина.Тя не спира да блести! Лансирана преди 20 години като първият светодиоден челник на Petzl, TIKKA® ви предоставя понастоящем светлина от 350 лумена. Тя е незаменимо допълнение във вашите нощни разходки, биваци, с нея можете д..
68,46 лв.
Дан. основа: 57,05 лв.
Производител: Petzl
Лека челна лампа с няколко типа лъчев сноп и закрепване AIRFIT. 350 луменаЧелната лампа IKO обединява в себе си новите технологии, предоставяйки светлинен поток от 350 лумена при тегло само 90 g. Снабдена с лента AIRFIT, много фин преден блок и енергоизточник изнесен отзад, тази челна лампа има добъ..
136,90 лв.
Дан. основа: 114,08 лв.
ЧЕЛНА ЛАМПА PETZL TIKKINA® ЧЕЛНА ЛАМПА PETZL TIKKINA®
Най-продаван
Производител: Petzl
Компактна челна лампа, която лесно се използваСъс своите 300 лумена, хомогенно и удобно осветление, челната лампа TIKKINA® осветява вашите нощи под звездите! Може да я използвате еднакво успешно за четене в палатката, за движение около мястото на къмпиране или за разходки. Тя се използва лесно със с..
48,89 лв.
Дан. основа: 40,74 лв.
Производител: Petzl
Компактна челна лампа с презареждаща се батерия, здрава и водонепропусклива, подходяща за осветяване на близко разстояние. 450 луменаСъс своите 450 лумена компактната челна лампа с презареждаща се батерия ARIA 1R е създадена специално за професионалисти, занимаващи се с поддръжка на съоръжения и зан..
117,35 лв.
Дан. основа: 97,79 лв.
Производител: Petzl
Водонепропусклива, здрава и мощна челна лампа с бяло, червено, зелено и синьо осветление, идеална за наблюдения в природата. 350 луменаПредназначена за дейности, при които дискретността е първостепенна (лов, риболов, нощно наблюдение на природата и фауната...), челната лампа ARIA 1 RGB предоставя св..
78,62 лв.
Дан. основа: 65,52 лв.
Производител: Petzl
Калъф за малките челници на PetzlКалъф за съхранение и транспорт на компактни челни лампи Petzl, с него челните лампи могат да се закачат и използват като фенер.NOCTILIGHT е калъф за съхранение и осигурява дифузно осветление, ако челникът е включен. Предназначен е за компактните челни лампи на Petzl..
35,21 лв.
Дан. основа: 29,34 лв.
Производител: Petzl
КМощна челна лампа с акумулаторна батерия, няколко вида лъчев сноп и червена светлинаACTIK® с презареждаща се батерия! Челна лампа с презареждаща се батерия, идеална, за да се впуснете в динамични дейности. Със светлина от 600 лумена челната лампа ACTIK® CORE осигурява мощна и удобна светл..
146,69 лв.
Дан. основа: 122,24 лв.
Показани са от 1 до 12 от 27 резултата (3 страници)