Menu
Your Cart

Продукти

Продукти
Производител: Laerdal
Джобната маска за лице  е преносим и хигиенен инструмент за подпомагане на ефективната CPR на пострадалите. Той е предназначен да предпази спасителя и жертвата от кръстосано замърсяване, когато се извършва ръчна реанимация.Еднопосочната клапа и мембрана за еднократна употреба предотвр..
49,20 лв.
Дан. основа: 41,00 лв.
ТАКТИЧЕСКИ ТУРНИКЕТ ЗА СПЕШНА ПОМОЩ
Нов Най-продаван
Производител: Elite Bags
Combat Application Tourniquet - турникет с алуминиева лебедка. Проектиран за поставяне с една ръка за самостоятелно приложение.Начин на употреба:Поставете втори турникет, за да спрете трудното артериално кървене.С лебедката бързо регулирате налягането в случай, че кървенето започне отново.Етикет за ..
38,40 лв.
Дан. основа: 32,00 лв.
Производител: Safety First Aid
Комплект универсални шини за първа помощ за обездвижване на наранени крайници и други части на тялото. Когато сгъвате и разгъвате шините, те са пластични и лесно се поддават на оформяне. Когато се огъне около наранения крайник и придобие 3Д форма, обаче,  шината става твърда и осигурява отлична..
74,40 лв.
Дан. основа: 62,00 лв.
ДЪСКА ЗА ОБЕЗДВИЖВАНЕ BAXTRAP LAERDAL ДЪСКА ЗА ОБЕЗДВИЖВАНЕ BAXTRAP LAERDAL
Нов По поръчка
Производител: Laerdal
Дъската за обездвижване Laerdal Baxstrap осигурява най-високо качество и грижа за пациенти, които се нуждаят от незабавна спешна помощ зи обездвижване на гръбначния стълб. Като една от най-леките и най-твърди дъски на пазара, Baxstrap Spineboard подготвя парамедиците за всяка ситуация. Издръжливият ..
732,00 лв.
Дан. основа: 610,00 лв.
Производител: Elite Bags
Сгъваемата, мека носилка е приложима както в спешната помощ, при спасителни акции, така и при преместване на неподвижни и/или трудно подвижни пациенти. Олекона и компактна, с 8 ръкохватки отстрани и 2 големи ръкохватки отгоре и отдолу. Макс. товароносимост: до 226 кгРазмери: 17,7 х 15,2 х 4,4 с..
165,00 лв.
Дан. основа: 137,50 лв.
Производител: Elite Bags
Ножици от неръждаема стомана, специално проектирани за безопасно рязане на дрехи от ранени хора. Размери  0,8 × 9 × 18 смОранжева пластмасова дръжкаТъп връх на ножиците за минимизиране на риска от нараняване на пациента.Производител: EliteBags..
10,80 лв.
Дан. основа: 9,00 лв.
Производител: Elite Bags
SWAT-T Rescue Tourniquet™ е уникална и многофункционална превръзка. Тя може да действа като турникет, превръзка под налягане или еластична превръзка, което го прави изключително ефективно и универсално леко допълнение към вашия комплект за травма. SWAT-T разполага с визуална инструкция вър..
99,00 лв.
Дан. основа: 82,50 лв.
ГОТОВА ПРЕВРЪЗКА ЗА ИЗГАРЯНЕ
Нов Най-продаван
Производител: Safety First Aid
Готова превръзка за изгаряне е чудесно допълнение към всеки комплект за първа помощ и е идеална за поставяне върху леки изгаряния, слънчеви изгаряния и попарвания. Гелът действа, като абсорбира и разсейва топлината, за да спре процеса на изгаряне и да облекчи болката.Готова превръзка за изгаряне мож..
6,84 лв.
Дан. основа: 5,70 лв.
РУЛО ШИНА ЗА ОБЕЗДВИЖВАНЕ РУЛО ШИНА ЗА ОБЕЗДВИЖВАНЕ
Нов Най-продаван
Производител: Safety First Aid
Руло шината за обездвижване Euro splint с размер 107 x 913mm е един от най-универсалните продукти за оказване на първа помощ във вашата аптечка или раница. Шината е с компактни размери и навита на руло е по-малка от кенче кола кола.Но когато я разгънете, е достатъчни за обездвижване дори н..
28,80 лв.
Дан. основа: 24,00 лв.
СТУДЕН КОМПРЕС ЗА ОХЛАЖДАНЕ СТУДЕН КОМПРЕС ЗА ОХЛАЖДАНЕ
Нов Най-продаван
Производител: Safety First Aid
Студен компрес за охлаждане ,който е лесен за използване. Предназначен за охлаждане при наранявания на мускули, стави и кости.Усучете и смачкайте пакета силно, за да задействате процеса, който води до охлаждане и поставете върху нараненото място.Студен компрес за охлаждане е нестерилен, за еднократн..
2,64 лв.
Дан. основа: 2,20 лв.
Производител: Safety First Aid
Спасително одеало фолио е тънко полиестерно одеало с двустранно метализирано покритие, което отразява над 95% от излъчваната от човешкото тяло топлина.По този начин спасително одеало фолио осигурява запазване на телесната топлина, като предпазва от студ, вятър и дъжд.ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯПървата п..
5,90 лв.
Дан. основа: 4,92 лв.
Производител: Reliance Medical Ltd
Пластмасова автоматична пинсета за кърлежи, която е предназначена да отстранява всички размери кърлежи от тялото на човек или животно.В комплекта са включени:Пластмасова автоматична пинсета за кърлежи;2 бр. кърпички за почистване на мястото, след премахване на кърлежа;Инструкция за използване в илюс..
6,96 лв.
Дан. основа: 5,80 лв.
Показани са от 1 до 12 от 16 резултата (2 страници)