Menu
Your Cart

Каски

Каски
КАСКА PETZL VERTEX КАСКА PETZL VERTEX
Нов Най-продаван 2-3 Доставка
Производител: Petzl
Удобна каска за работа на височина и спасяване  Каската VERTEX е много удобна благодарение на вътрешна конструкция от шест текстилни ленти и системите за регулиране CENTERFIT и FLIP&FIT, гарантиращи изключително добро закрепване на каската върху главата. Подбрадникът е с якост, която м..
164,29 лв.
Дан. основа: 136,91 лв.
Производител: Petzl
Каска за спелеология с възможност за фиксиране на челна лампа DUOПодходяща ли е за употреба под земята? Каската BOREO CAVING е предназначена специално за спелеология. Тя е с пластини отпред и отзад, за да може да се фиксира челник. Спелеолозите могат да изберат челник DUO RL, DUO S или DUO Z2 в зави..
185,81 лв.
Дан. основа: 154,84 лв.
Производител: Petzl
Удобна, здрава и многофункционална дамска каска с подсилена защитаПредназначена специално за жени, каската BOREO е здрава и универсална, подходяща за катерене, алпинизъм, спелеология, via ferrata, каньонинг... Дизайнът, размерът и системата на закрепване около главата, позволяващата носене на каскат..
127,14 лв.
Дан. основа: 105,95 лв.
Производител: Petzl
Лека дамска каска за катерене, алпинизъм и ски-туризъмКогато жени практикуват катерене, алпинизъм и ски-туризъм, каската METEORA е добър избор!Обръчът около главата се адаптира към дълги коси на конска опашка и осигурява ефикасна защита при практикуване на тези три дейности. Леката и компактна конст..
176,03 лв.
Дан. основа: 146,69 лв.
Производител: Petzl
Лека каска за катерене, алпинизъм и ски-туризъмКаската METEOR ще ви защити ефикасно в тези три дисциплини! Лека, компактна и с изключително добра вентилация, удобна през всички сезони. Нейната форма, обхващаща главата, осигурява подсилена защита върху цялата глава, а конструкцията й е специално разр..
176,03 лв.
Дан. основа: 146,69 лв.
Производител: Petzl
Удобна каска с усилена защита BOREO CLUB е удобна каска, предназначена за работа с групи. Стои стабилно върху главата и е особено удобна при продължително носене. Благодарение на хибридна конструкция тази каска едновременно е и компактна, и добре защитава главата. Защитата при удари отстрани, о..
127,14 лв.
Дан. основа: 105,95 лв.
Производител: Petzl
Детска каска с подсилена защита, предназначена за катерене и колоезденеЗа малките авантюристи! PICCHU е каска, предназначена за прохождащите алпинисти и малките велосипедисти (съотвества на европейските и американски стандарти за практикуване на катерене и колоездене). Външната част е дебела и мног..
107,57 лв.
Дан. основа: 89,64 лв.
Производител: Petzl
Супер лека каска за катерене и алпинизъмКаската SIROCCO е създадена, за да отговори на изискванията на катерачите и алпинистите относно малко тегло и добра защита. Нейната нова конструкция дава по-добра защита: каската обхваща добре главата като задната част е свалена по-ниско. Оптимизираният обем н..
224,92 лв.
Дан. основа: 187,43 лв.
Производител: Petzl
Лека каска за работа на височина и спасяване Каската STRATO е много лека и удобна благодарение на системи за регулиране CENTERFIT и FLIP&FIT, осигуряващи изключително добро закрепване на каската върху главата. Подбрадникът е с якост, която може да се променя с цел каската да бъде подходяща ..
187,76 лв.
Дан. основа: 156,47 лв.
Производител: Petzl
Удобна каска за работа на височина и спасяване с вентилацияКаската VERTEX VENT е много удобна благодарение на вътрешна конструкция от шест текстилни ленти и системи за регулиране CENTERFIT и FLIP&FIT, осигуряващи изключително добро закрепване на каската върху главата. Подбрадникът е с якост, коя..
164,29 лв.
Дан. основа: 136,91 лв.
Производител: Petzl
Лека каска с вентилацияКаската STRATO VENT на Petzl е много лека и удобна благодарение на системи за регулиране CENTERFIT и FLIP&FIT, осигуряващи изключително добро закрепване на каската върху главата. Подбрадникът е с якост, която може да се променя с цел каската да бъде под..
187,76 лв.
Дан. основа: 156,47 лв.
Производител: Petzl
Удобна каска за работа на височина и спасяване  в две версии в цвят с висока видимост: жълт и оранжев.Каската VERTEX е много удобна благодарение на вътрешна конструкция от шест текстилни ленти и системите за регулиране CENTERFIT и FLIP&FIT, гарантиращи изключително добро закрепване на ..
187,76 лв.
Дан. основа: 156,47 лв.
Показани са от 1 до 12 от 12 резултата (1 страници)