Menu
Your Cart

Макари

Макари
Производител: Petzl
Карабинер с ролка, улесняващ работата с крепежни елементи и различни устройства.ROLLCLIP Z е карабинер-макара, като ключалка се отваря от противоположната на ролката страна с цел лесно закачане към осигурителни точки и устройства.  Предлага се с две системи на заключване: система с автомат..
89,18 лв.
Дан. основа: 74,32 лв.
Производител: Petzl
Карабинер с ролкаROLLCLIP A е макара-карабинер. Ключалката се отваря и въжето лесно се поставя, когато средството вече е закачено към опорната точка. Предлага се със система на затваряне муфа TRIACT-LOCK или без муфа.Характеристика● Със средството се работи лесно:- Ролката е монтирана върху херметич..
97,40 лв.
Дан. основа: 81,17 лв.
Производител: Petzl
Голяма макара, през която могат да преминават възлиХарактеристика• Голямото разстояние между отвора на планките и ролката позволява преминаване на свързващи възли (изтегляне на товари на голяма височина или движение по тролей, съставен от две въжета).• Ролката с голям диаметър осигурява изключителна..
539,81 лв.
Дан. основа: 449,84 лв.
Производител: Petzl
Двойна лека високоефективна макара ПрусикGEMINI е малка двойна макара, която дава възможност за организиране на полиспасти със значително намаляване тежестта на товара и с използване на система за предотвратяване връщането на въжето.Характеристика • Страни със специфична форма, адаптирани към у..
183,84 лв.
Дан. основа: 153,20 лв.
Производител: Petzl
Двойна високоефективна макара ПрусикМакарите "Прусик" са предназначени за използване в комбинация със самозатягащ възел "Прусик". Благодарение на формата си те разхлабват възела, когато опре в тях. Така се получава лека блокираща система много добро съотношение тегло/функционалност.Характе..
246,43 лв.
Дан. основа: 205,36 лв.
Производител: Petzl
Много здрава и много високоефективна макара ПрусикMINDER е макара с висока ефективност, предназначена за професионална спасителна дейност с организиране на полиспастни системи със самозатягаш възел.Характеристика • Страни със специфична форма, адаптирани към употреба в система със самозатягащ в..
152,56 лв.
Дан. основа: 127,13 лв.
Производител: Petzl
Лека високоефективна макара ПрусикМалката макара MINI предлага леко решение при организиране на полиспасти със система за предотвратяване връщането на въжето. Характеристика • Страни със специфична форма, адаптирани към употреба в система със самозатягащ възел.• Ролката е монтирана върху х..
101,70 лв.
Дан. основа: 84,75 лв.
Производител: Petzl
Двойна високоефективна блокираща макараДвойната блокираща макара JAG TRAXION е предназначена за организиране на полиспаст 4:1, ако се използва в комбинация с двойна макара JAG. Ролките са монтирани върху херметични сачмени лагери и гарантират изключително добър КПД.Характеристика • Предназначен..
215,93 лв.
Дан. основа: 179,94 лв.
Производител: Petzl
Много лека и високоефективна блокираща макараБлокиращата макара MICRO TRAXION е супер лека и малка  (85 g), при това изключително ефективна (КПД: 91 %). Характеристика Блокиращият палец функционира също и върху обледенени и кални въжета и може да се фиксира в отворено положение, ако с..
166,24 лв.
Дан. основа: 138,53 лв.
Производител: Petzl
Много компактна високоефективна макараХарактеристика • Изключително лека и много компактна макара.• Предназначена за стандартни дейности или аварийно-спасителни акции (тролей и др.).• Ролката е монтирана върху херметични сачмени лагери за изключително добър КПД.Техническа спецификацияГаранция: ..
78,23 лв.
Дан. основа: 65,19 лв.
Производител: Petzl
Макара с блокиращо устройство и вирбел, висок КПДМакарата PRO TRAXION може да се отваря включително, когато е закачена към анкерната точка. Тя е създадена, за да се улесни максимално организирането на полиспастни системи. С ролка с голям диаметър, монтирана на херметичен сачмен лагер и гарантираща о..
312,16 лв.
Дан. основа: 260,13 лв.
Производител: Petzl
Много здрава и много високоефективна макара с подвижни страниМакарата RESCUE с висок КПД е предназначена за интензивна професионална спасителна дейност.Характеристика • Макара, предназначена за професионална спасителна дейност.• Създадена за работа с тежки товари и интензивна употреба.• Голяма ..
117,35 лв.
Дан. основа: 97,79 лв.
Показани са от 1 до 12 от 18 резултата (2 страници)