Menu
Your Cart

Въжета

Въжета
Производител: Tendon
Това въже е разработено специално за изследване на пещери. Отличава се със своето ниско удължение, висока статична якост и изключителна устойчивост на износване.ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯRope diameter (mm)9Weight (g/m)48Number of UIAA falls8Relative mass of sheath (%)42Sheath slippage (%)-0.3Elongation..
2,47 лв.
Дан. основа: 2,06 лв.
Производител: Tendon
Това въже е разработено специално за изследване на пещери. Отличава се със своето ниско удължение, висока статична якост и изключителна устойчивост на износване.ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯRope diameter (mm)11Weight (g/m)77Number of UIAA falls20Relative mass of sheath (%)42Sheath slippage (%)2Elongation ..
3,78 лв.
Дан. основа: 3,15 лв.
Производител: Tendon
Леко качествено въже за тези, които се чувстват като у дома си в планината. Технологията Complete Shield предпазва въжето от вода и мръсотия.COMPLETE SHIELD TECHNOLOGY - Максимално ниво на защита на въжето срещу вода и абразия. Постига се с помощта на новия прогресивен нанотехнологичен метод. М..
4,45 лв.
Дан. основа: 3,71 лв.
Производител: Tendon
Леко половин въже с голяма гъвкавост и много висока издръжливост. Всички негови технически спецификации са предназначени да повишат безопасността и да разширят обхвата на подходяща употреба.COMPLETE SHIELD TECHNOLOGY - Максимално ниво на защита на въжето срещу вода и абразия. Постига се с помощ..
4,72 лв.
Дан. основа: 3,93 лв.
Производител: Tendon
Ще изберете това въже, ако търсите най-доброто съотношение между продължителност на живот и диаметър. Идеално като първо въже за алпинизъм. Пълното покритие Shield е естествено.ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯRope diameter (mm)8.58.5Weight (g/m)4646Number of UIAA falls1025Max impact force (kN)5.38.6Sheath sl..
5,12 лв.
Дан. основа: 4,27 лв.
Производител: Tendon
Ако не искате изключително тънко въже, но все пак се стремите към възможно най-ниското тегло? Няма по-добър вариант от този. Нашата технология LOWE намалява теглото на въжето, поддържайки идеален диаметър 8,4. Можете да спестите 0,5 кг с шестдесетметрови двойни въжета. Това е сделка, нали?ТЕХНИЧЕСКА..
4,82 лв.
Дан. основа: 4,02 лв.
Производител: Tendon
MASTER 9.4 с малък диаметър, но издръжлива SBS конструкция на обвивката. Идеален за средни катерачи, които искат да продължат да разширяват границите си. ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯPROPERTIESRope diameter (mm)9.4Weight (g/m)58Number of UIAA falls6Max impact force (kN)7.9Sheath slippage (%)0Static elonga..
5,81 лв.
Дан. основа: 4,84 лв.
Производител: Tendon
Масивно, безопасно въже с изключително дълъг живот. Проектиран за интензивна употреба в центрове за обучение по въжета и училища по катерене.COMPLETE SHIELD TECHNOLOGY - Максимално ниво на защита на въжето срещу вода и абразия. Постига се с помощта на новия прогресивен нанотехнологичен метод. М..
6,52 лв.
Дан. основа: 5,43 лв.
Производител: Tendon
Ако предпочитате малки диаметри, но не искате да подценявате безопасността, няма по-добър вариант от Hattrick 9.7 или Master TeFIX® 9.7. SBS конструкцията на канията заедно с SECURE технология правят това въже безопасно, дълготрайно и предотвратява разместването на канията.COMPLETE SHIELD TECHNOLOGY..
6,25 лв.
Дан. основа: 5,21 лв.
Производител: Tendon
Въже с технология SECURE, което предлага по-малко UIAA падания, но има много по-голяма обвивка, която гарантира издръжливост и дълъг живот на въжето. Перфектен избор за отдаване под наем и постоянно ползване в залите за катерене (top-roping).Единичното въже се използва за изкачване, където се използ..
6,48 лв.
Дан. основа: 5,40 лв.
Производител: Tendon
Едно от най-любимите въжета сред нашите клиенти. MASTER 9.7 е доказано във времето – предлага идеален диаметър, SBS обвивка и дълъг живот. Едно от най-добрите въжета за скално катерене, които можете да получите. Предлага отлично съотношение цена/качество.COMPLETE SHIELD TECHNOLOGY - Максимално ..
5,92 лв.
Дан. основа: 4,93 лв.
Производител: Tendon
ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯRope diameter (mm)6Weight (g/m)23.2Min. strenght (daN)1000CE 1019yesEN 564yes..
2,47 лв.
Дан. основа: 2,06 лв.
Показани са от 1 до 12 от 42 резултата (4 страници)