Menu
Your Cart

Safety First Aid

Производител: Safety First Aid
Комплект универсални шини за първа помощ за обездвижване на наранени крайници и други части на тялото. Когато сгъвате и разгъвате шините, те са пластични и лесно се поддават на оформяне. Когато се огъне около наранения крайник и придобие 3Д форма, обаче,  шината става твърда и осигурява отлична..
74,40 лв.
Дан. основа: 62,00 лв.
ГОТОВА ПРЕВРЪЗКА ЗА ИЗГАРЯНЕ
Нов Най-продаван
Производител: Safety First Aid
Готова превръзка за изгаряне е чудесно допълнение към всеки комплект за първа помощ и е идеална за поставяне върху леки изгаряния, слънчеви изгаряния и попарвания. Гелът действа, като абсорбира и разсейва топлината, за да спре процеса на изгаряне и да облекчи болката.Готова превръзка за изгаряне мож..
6,84 лв.
Дан. основа: 5,70 лв.
РУЛО ШИНА ЗА ОБЕЗДВИЖВАНЕ РУЛО ШИНА ЗА ОБЕЗДВИЖВАНЕ
Нов Най-продаван
Производител: Safety First Aid
Руло шината за обездвижване Euro splint с размер 107 x 913mm е един от най-универсалните продукти за оказване на първа помощ във вашата аптечка или раница. Шината е с компактни размери и навита на руло е по-малка от кенче кола кола.Но когато я разгънете, е достатъчни за обездвижване дори н..
28,80 лв.
Дан. основа: 24,00 лв.
СТУДЕН КОМПРЕС ЗА ОХЛАЖДАНЕ СТУДЕН КОМПРЕС ЗА ОХЛАЖДАНЕ
Нов Най-продаван
Производител: Safety First Aid
Студен компрес за охлаждане ,който е лесен за използване. Предназначен за охлаждане при наранявания на мускули, стави и кости.Усучете и смачкайте пакета силно, за да задействате процеса, който води до охлаждане и поставете върху нараненото място.Студен компрес за охлаждане е нестерилен, за еднократн..
2,64 лв.
Дан. основа: 2,20 лв.
Производител: Safety First Aid
Спасително одеало фолио е тънко полиестерно одеало с двустранно метализирано покритие, което отразява над 95% от излъчваната от човешкото тяло топлина.По този начин спасително одеало фолио осигурява запазване на телесната топлина, като предпазва от студ, вятър и дъжд.ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯПървата п..
5,90 лв.
Дан. основа: 4,92 лв.
Производител: Safety First Aid
Компресивна превръзка за силно кръвотечение Traumafix с изумителна абсорбираща способност от над 10 пъти собственото й тегло. Съдържа силно абсорбираща незалепваща подложка за рани и еластичен бинт, който осигурява силен и равномерен натиск на превръзката. Изключитлно бързо и интуитивно поставяне, с..
14,40 лв.
Дан. основа: 12,00 лв.
Показани са от 1 до 6 от 6 резултата (1 страници)