Menu
Your Cart

Prestan Professional LLC

МАНЕКЕН ЗА ПЪРВА ПОМОЩ PRESTAN ULTRALITE
Най-продаван Няма наличност
Производител: Prestan Professional LLC
Манекен за първа помощ Prestan Professional Ultralite e най -лесно преносимия манекен на пазара, лесен за транспортиране и настройка, интуитивен за употреба и почистване .Напълно съвместим с последните насоки за КПР и АВД на Европейския съвет по ресусцитация.manekeniте Prestan Professional са оборуд..
432,00 лв.
Дан. основа: 360,00 лв.
МАНЕКЕН ЗА ПЪРВА ПОМОЩ PRESTAN 2000
Няма наличност
Производител: Prestan Professional LLC
Манекен за първа помощ Prestan Professional Adult Series 2000 е реалистичен на вид и на допир, като никой друг на пазара. Изключително лек, с тегло по-малко от половината от теглото на най-близкия конкурентен манекен. Напълно съвместим с последните насоки за КПР и АВД на Европейския съвет по ресусци..
695,00 лв.
Дан. основа: 579,17 лв.
Производител: Prestan Professional LLC
Манекен за първа помощ с подвижна долна челюст Prestan Jaw Thrust дава възможност на инструктора да обучава освобождаване на дихателните пътища, както чрез отваждане на главата назад и повдигане на брадичката, така и чрез хватката за избутване на долната челюст (jaw thrust). Манекенът е идентичен с ..
576,96 лв.
Дан. основа: 480,80 лв.
Производител: Prestan Professional LLC
Манекен за първа помощ Prestan дете е проектиран да изглежда повече като дете, с по-слабо изразени контури на тялото. Той е по-мек и с по-детско лице от възрастния манекен. Той е по-малък и по-слаб от Prestan Professional, но също толкова реалистичен на вид и допир. Напълно съвместим с последните на..
416,00 лв.
Дан. основа: 346,67 лв.
Производител: Prestan Professional LLC
Манекен за първа помощ Prestan Professional бебе е с реалистичен вид и тегло. Близки до действителните форма на тялото, тегло и усещане за допир на кожата помагат на обучаваните да се подготвят за реална ситуация. Главата на манекена симулира движенията на истинска бебешка глава. Това помага да се у..
446,40 лв.
Дан. основа: 372,00 лв.
Производител: Prestan Professional LLC
Манекен за първа помощ Prestan Professional е реалистичен на вид и на допир, като никой друг на пазара. Изключително лек, с тегло по-малко от половината от теглото на най-близкия конкурентен манекен. Напълно съвместим с последните насоки за КПР и АВД на Европейския съвет по ресусцитация.manekeniте P..
498,00 лв.
Дан. основа: 415,00 лв.
Производител: Prestan Professional LLC
Тренажор на АВД Prestan е висококачествен и издръжлив тренажор на автоматичен външен дефибрилатор. Той не имитира никой от наличните на пазара автоматични външни дефибрилатори, като по този начин дава възможност на обучаваните да са подготвени във всякаква ситуация. Съвместим е с последните насоки з..
571,20 лв.
Дан. основа: 476,00 лв.
Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)