Menu
Your Cart

Ледокопи

Ледокопи
Производител: Petzl
Ледокоп без темляк за ледено катерене и dry-toolingЛедокопът NOMIC дава възможност за хармонични движения, които доближават катерача до усещанията, които може да има при катерене по скали.• Отлята ергономична дръжка с възможност за хващане на различни места; размерът на ръкохватката може да се регул..
537,86 лв.
Дан. основа: 448,22 лв.
Производител: Petzl
Ледокоп за технични алпийски изкачвания и ледено катеренеНовият QUARK на Petzl е универсален ледокоп, предназначен най-вече за технични алпийски изкачвания и ледено катерене. Модулната му конструкция дава възможност за адаптиране на ледокопа в зависимост от дейността. Въпреки много малкото си т..
479,18 лв.
Дан. основа: 399,32 лв.
Производител: Petzl
Модулен пикел за технични изкачванияЛогична еволюция на ледокопите за класически алпинизъм  SUM’TEC се явява като връзка между ледокопите предназначени за техничен алпинизъм - благодарение на извитата си дръжка и ледокопите за класически алпинизъм. Универсален и лек, този ледокоп разполага..
352,04 лв.
Дан. основа: 293,37 лв.
Производител: Petzl
Техничен ледокоп за класически алпинизъмПикелът SUMMIT EVO е предназначен за практикуване на класически алпинизъм и е незаменимо средство във всякакви алпийски изкачвания. Лек ледокоп, с много удобна за хващане хидро-формована дръжка. Характерният извит профил на дръжката в горната част осигурява не..
332,50 лв.
Дан. основа: 277,08 лв.
Производител: Petzl
Пикел за класически алпинизъмЛедокопът SUMMIT е предназначен за практикуване на класически алпинизъм и предлага изключително добро съотношение цена/качество. Въпреки че този пикел е лек, клюнът и шипът добре се забиват, а извивката на дръжката осигурява необходимото удобство при стръмен и леден тере..
273,83 лв.
Дан. основа: 228,19 лв.
Производител: Petzl
Компактен и супер лек пикел за ски-алпинизъм и фрийрайдМного лек и много компактен, пикелът RIDE ще ви следва във всички преходи през ледници, със ски или пеша, без да ви натежи. Качеството на забиване в леда е надеждно благодарение на стоманена глава, остър клюн, изтънен в края до 3 mm и крива дръж..
195,58 лв.
Дан. основа: 162,98 лв.
Производител: Petzl
Лек и техничен пикел за туризъмGLACIER е новият туристически ледокоп на Petzl. Удобен, лек и техничен, прецизно изработен и с красив дизайн. Пикелът GLACIER се забива добре в твърд сняг благодарение на клюн от висококачествена стомана, който гарантира стабилно забиване и голяма устойчивост..
185,81 лв.
Дан. основа: 154,84 лв.
Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)