Menu
Your Cart

КОМПРЕСИВНА ПРЕВРЪЗКА TRAUMAFIX

КОМПРЕСИВНА ПРЕВРЪЗКА TRAUMAFIX
КОМПРЕСИВНА ПРЕВРЪЗКА TRAUMAFIX
14,40 лв.
Дан. основа: 12,00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: K014

Компресивна превръзка за силно кръвотечение Traumafix с изумителна абсорбираща способност от над 10 пъти собственото й тегло. Съдържа силно абсорбираща незалепваща подложка за рани и еластичен бинт, който осигурява силен и равномерен натиск на превръзката. Изключитлно бързо и интуитивно поставяне, стягане и лесно и сигурно фиксиране.

Компресивна превръзка за силно кръвотечение Traumafix е пакетирана, във вакуумирана опаковка за стерилно, трайно и надеждно съхранение.
Размер: 10 х 18 см.

Публикуваните снимки имат илюстративна цел и е възможно външният вид на продукта да се отличава

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Първата помощ е набор от действия, които всеки да може да предприеме, по всяко време и на всяко място. Това предполага, че голяма част от материалите, които се употребяват за първа помощ са импровизирани и пригодени от наличното в момента. И разбира се, част от обучението по първа помощ включва действия с подръчни материали.

Но ако човек разполага със специално разработени, доказали своята ефективност средства, той ще може по-добре да си свърши работата. Така ще даде по-добър шанс на пострадалия за оцеляване и бързо и пълно възстановяване.

Затова именно, съвременните средства за първа помощ са интуитивни за употреба и печелят време. Доверявайки се на реномирани европейски производители, ние предлагаме  всички базови продукти. Заедно с това и съвременни и модерни средства за първа помощ на достъпна цена и с гаранция за качество.

Качеството и функционалността на продуктите за първа помощ определят ефективността на действията по спасяване. Всеки един качествен продукт е незаменим помощник във вашата аптечка за първа помощ  в дома, на работното място или свободното време.