Menu
Your Cart

Котки

Котки
Производител: Petzl
Модулни котки за катерене по лед и dry toolingТехнични и леки, котките DART са предназначени за катерене по лед и dry tooling. С модулни зъби (един къс/дълъг зъб, две зъба или два асиметрично разположени зъба) те се адаптират към всички ваши трудни маршрути - от снежни кулоари до dry tooling. Те дав..
479,18 лв.
Дан. основа: 399,32 лв.
Производител: Petzl
Модулни котки за катерене по лед и микс със закрепване LEVERLOCK UNIVERSELКотките LYNX са подходящи за разнообразни алпийски дейности - от катерене по снежни кулоари до dry tooling. Предните зъби могат да се подменят.Характеристика● Конфигурация и дължина на предните модулни зъби (фиксират се само с..
420,54 лв.
Дан. основа: 350,45 лв.
Производител: Petzl
Котки за трудни алпийски изкачвания, закрепване LEVERLOCK UNIVERSELТези котки са изключително добри на всякакви микстови терени. Предните зъби с Т-образна форма се забиват добре в твърд лед и държат стабилно на миксов терен, при това се държат добре и на сняг.Характеристика● Технични котки:- фина, н..
371,60 лв.
Дан. основа: 309,67 лв.
Производител: Petzl
Котки с 12 зъба за класически алпинизъмКласически котки, закрепват се към обувките със система LEVERLOCK UNIVERSEL или FLEXLOCK.Предназначение: от ходене по лед до стръмни снежни кулоариХарактеристика• Малко тегло благодарение на конструкция с намалена дебелина..• Предлагат се със системи на закрепв..
312,92 лв.
Дан. основа: 260,77 лв.
Производител: Petzl
Хибридни котки: предна част от стомана, задна от алуминийИзберете лекота и здравина! Предназначени за ски туризъм и подход към алпийските маршрути, котките IRVIS HYBRID са със стоманена предна част и алуминиева задна част, за да предоставят изключително добро съотношение качество/техничност/тегло и ..
312,92 лв.
Дан. основа: 260,77 лв.
Производител: Petzl
Котки за туризъм по ледници, класически алпинизъм и ски туризъмЕдновременно леки, компактни и здрави, котките IRVIS за предназначени за туризъм по ледници, класически алпинизъм и ски туризъм. Разположението на 10-те зъба осигурява добра стабилност при ходене по фирнован сняг и добро забиване в лед. ..
254,26 лв.
Дан. основа: 211,88 лв.
Производител: Petzl
Супер леки котки, закрепване FLEXLOCK, подходящи за снягКотките LEOPARD FL са предназначени за движение по сняг. Благодарение на конструкцията от алуминиеви сплави тези котки са изключително леки.Гъвкавата система CORD-TEC, използвана за свързване на двете части, допринася за изключително малкия обе..
293,38 лв.
Дан. основа: 244,48 лв.
Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)