Menu
Your Cart

ТУРНИКЕТ SWAT-T RESCUE EB02.023

ТУРНИКЕТ SWAT-T RESCUE EB02.023
Нов
ТУРНИКЕТ SWAT-T RESCUE EB02.023
99,00 лв.
Дан. основа: 82,50 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: EB02.023
  • Тегло: 0.20kg

SWAT-T Rescue Tourniquet™ е уникална и многофункционална превръзка. Тя може да действа като турникет, превръзка под налягане или еластична превръзка, което го прави изключително ефективно и универсално леко допълнение към вашия комплект за травма. 

SWAT-T разполага с визуална инструкция върху самата превръзка. Тази диаграма действа като ръководство за бързо и лесно прилагане, като ви уведомява кога превръзката създава достатъчно натиск, за да се изпълни като турникет или превръзка под налягане.

Турникет: Разтегнете и увийте своя SWAT-T, докато диаграмата на превръзката покаже, че е приложено достатъчно налягане, за да действа като турникет, или докато кървенето спре, и след това пригънете, за да поддържате налягането.

Превръзка под налягане: Просто разтегнете и увийте SWAT-T около раната и върху превръзката си, както бихте направили всяка друга превръзка за спешни случаи, след което приберете. Прибирането на края на SWAT-T под себе си след увиването ще поддържа натиск върху превръзката и раната.

Еластичен бинт: Универсална еластична превръзка, която може да се използва за задържане на лед или превръзки с регулируем натиск, да действа като прашка, да стабилизира усукан глезен или коляно или да задържи предмет на крайник, действащ като шина чрез разтягане, обвиване, и метод на завиване.


SWAT-T е универсален лек, компактен и достъпен инструмент, без който не бива да остава нито един комплект за травма.