Menu
Your Cart

ПЛАСТМАСОВА ПИНСЕТА ЗА КЪРЛЕЖИ

ПЛАСТМАСОВА ПИНСЕТА ЗА КЪРЛЕЖИ
ПЛАСТМАСОВА ПИНСЕТА ЗА КЪРЛЕЖИ
ПЛАСТМАСОВА ПИНСЕТА ЗА КЪРЛЕЖИ
ПЛАСТМАСОВА ПИНСЕТА ЗА КЪРЛЕЖИ
ПЛАСТМАСОВА ПИНСЕТА ЗА КЪРЛЕЖИ
6,96 лв.
Дан. основа: 5,80 лв.
 • Наличност: В наличност
 • Модел: K001
 • Тегло: 0.05kg

Пластмасова автоматична пинсета за кърлежи, която е предназначена да отстранява всички размери кърлежи от тялото на човек или животно.

В комплекта са включени:

 • Пластмасова автоматична пинсета за кърлежи;
 • 2 бр. кърпички за почистване на мястото, след премахване на кърлежа;
 • Инструкция за използване в илюстрации.

Публикуваните снимки имат илюстративна цел и е възможно външният вид на продукта да се отличава.

  Отстраняването на кърлежа става по следния начин:

 • за да извадите кърлежа, захванете го възможно най-близо до кожата, където се е впил. Използвайте предпазни ръкавици и пазете кърлежа от смачкване или скъсване на главата.
 • внимателно издърпайте кърлежа до отпускането му от кожата. Не използвайте олио, бензин или друго, тъй като това може да предизвика връщане на стомашно съдържимо и да увеличи риска от заразяване.
 • не усуквайте кърлежа, защото така може да откъснете тялото от главата

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Първата помощ е набор от действия, които всеки да може да предприеме, по всяко време и на всяко място. Това предполага, че голяма част от материалите, които се употребяват за първа помощ са импровизирани и пригодени от наличното в момента. И разбира се, част от обучението по първа помощ включва действия с подръчни материали.

Но ако човек разполага със специално разработени, доказали своята ефективност средства, той ще може по-добре да си свърши работата. Така ще даде по-добър шанс на пострадалия за оцеляване и бързо и пълно възстановяване.

Затова именно, съвременните средства за първа помощ са интуитивни за употреба и печелят време. Доверявайки се на реномирани европейски производители, ние предлагаме  всички базови продукти. Заедно с това и съвременни и модерни средства за първа помощ на достъпна цена и с гаранция за качество.

Качеството и функционалността на продуктите за първа помощ определят ефективността на действията по спасяване. Всеки един качествен продукт е незаменим помощник във вашата аптечка за първа помощ  в дома, на работното място или свободното време