Menu
Your Cart

РУЛО ШИНА ЗА ОБЕЗДВИЖВАНЕ

РУЛО ШИНА ЗА ОБЕЗДВИЖВАНЕ
РУЛО ШИНА ЗА ОБЕЗДВИЖВАНЕ
РУЛО ШИНА ЗА ОБЕЗДВИЖВАНЕ
Нов Най-продаван
РУЛО ШИНА ЗА ОБЕЗДВИЖВАНЕ
РУЛО ШИНА ЗА ОБЕЗДВИЖВАНЕ
РУЛО ШИНА ЗА ОБЕЗДВИЖВАНЕ
РУЛО ШИНА ЗА ОБЕЗДВИЖВАНЕ
28,80 лв.
Дан. основа: 24,00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: K010
  • Тегло: 0.10kg

Руло шината за обездвижване Euro splint с размер 107 x 913mm е един от най-универсалните продукти за оказване на първа помощ във вашата аптечка или раница. Шината е с компактни размери и навита на руло е по-малка от кенче кола кола.

Но когато я разгънете, е достатъчни за обездвижване дори на счупен крак.

Когато сгъвате и разгъвате шината, тя е мека и лесно се поддава на оформяне. Когато я свиете около наранения крайник, обаче, и тя придобие 3Д форма, става твърда и осигурява отлична опора за обездвижване.

Пластичната Руло шината за обездвижване позволява прецизно оформяне и с нея може да направите дори яка за обездвижване на врат.

Освен да се оформя чрез огъване, шината лесно може да бъде изрязана с обикновена ножица и така да оформите парче за обездвижване дори на един пръст.

Публикуваните снимки имат илюстративна цел и е възможно външният вид на продукта да се отличава.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Първата помощ е набор от действия, които всеки да може да предприеме, по всяко време и на всяко място. Това предполага, че голяма част от материалите, които се употребяват за първа помощ са импровизирани и пригодени от наличното в момента. И разбира се, част от обучението по първа помощ включва действия с подръчни материали.

Но ако човек разполага със специално разработени, доказали своята ефективност средства, той ще може по-добре да си свърши работата. Така ще даде по-добър шанс на пострадалия за оцеляване и бързо и пълно възстановяване.

Затова именно, съвременните средства за първа помощ са интуитивни за употреба и печелят време. Доверявайки се на реномирани европейски производители, ние предлагаме  всички базови продукти. Заедно с това и съвременни и модерни средства за първа помощ на достъпна цена и с гаранция за качество.

Качеството и функционалността на продуктите за първа помощ определят ефективността на действията по спасяване. Всеки един качествен продукт е незаменим помощник във вашата аптечка за първа помощ  в дома, на работното място или свободното време