Menu
Your Cart

РУЛО ШИНА ЗА ОБЕЗДВИЖВАНЕ

РУЛО ШИНА ЗА ОБЕЗДВИЖВАНЕ
РУЛО ШИНА ЗА ОБЕЗДВИЖВАНЕ
РУЛО ШИНА ЗА ОБЕЗДВИЖВАНЕ
Нов
РУЛО ШИНА ЗА ОБЕЗДВИЖВАНЕ
РУЛО ШИНА ЗА ОБЕЗДВИЖВАНЕ
РУЛО ШИНА ЗА ОБЕЗДВИЖВАНЕ
РУЛО ШИНА ЗА ОБЕЗДВИЖВАНЕ
28,80 лв.
Дан. основа: 24,00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: K010
  • Тегло: 0.10kg

Руло шината за обездвижване Euro splint с размер 107 x 913mm е един от най-универсалните продукти за оказване на първа помощ във вашата аптечка или раница. Шината е с компактни размери и навита на руло е по-малка от кенче кола кола.

Но когато я разгънете, е достатъчни за обездвижване дори на счупен крак.

Когато сгъвате и разгъвате шината, тя е мека и лесно се поддава на оформяне. Когато я свиете около наранения крайник, обаче, и тя придобие 3Д форма, става твърда и осигурява отлична опора за обездвижване.

Пластичната Руло шината за обездвижване позволява прецизно оформяне и с нея може да направите дори яка за обездвижване на врат.

Освен да се оформя чрез огъване, шината лесно може да бъде изрязана с обикновена ножица и така да оформите парче за обездвижване дори на един пръст.

Публикуваните снимки имат илюстративна цел и е възможно външният вид на продукта да се отличава.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Първата помощ е набор от действия, които всеки да може да предприеме, по всяко време и на всяко място. Това предполага, че голяма част от материалите, които се употребяват за първа помощ са импровизирани и пригодени от наличното в момента. И разбира се, част от обучението по първа помощ включва действия с подръчни материали.

Но ако човек разполага със специално разработени, доказали своята ефективност средства, той ще може по-добре да си свърши работата. Така ще даде по-добър шанс на пострадалия за оцеляване и бързо и пълно възстановяване.

Затова именно, съвременните средства за първа помощ са интуитивни за употреба и печелят време. Доверявайки се на реномирани европейски производители, ние предлагаме  всички базови продукти. Заедно с това и съвременни и модерни средства за първа помощ на достъпна цена и с гаранция за качество.

Качеството и функционалността на продуктите за първа помощ определят ефективността на действията по спасяване. Всеки един качествен продукт е незаменим помощник във вашата аптечка за първа помощ  в дома, на работното място или свободното време