Menu
Your Cart

МАНЕКЕН ЗА ПЪРВА ПОМОЩ PRESTAN 2000

МАНЕКЕН ЗА ПЪРВА ПОМОЩ PRESTAN 2000
Няма наличност
МАНЕКЕН ЗА ПЪРВА ПОМОЩ PRESTAN 2000
695,00 лв.
Дан. основа: 579,17 лв.
 • Наличност: Няма наличност
 • Модел: P025
 • Тегло: 3.00kg
Минимален брой за поръчка: 2

Манекен за първа помощ Prestan Professional Adult Series 2000 е реалистичен на вид и на допир, като никой друг на пазара. Изключително лек, с тегло по-малко от половината от теглото на най-близкия конкурентен манекен. Напълно съвместим с последните насоки за КПР и АВД на Европейския съвет по ресусцитация.

Манекен за първа помощ Prestan Professional Adult вече е наличен с Advanced Feedback, и чрез Bluetooth® приложението PRESTAN CPR Feedback, достъпно както на Apple, така и на Android устройства, може да се следят в реално време много параметри. Резутатите от КПР могат лесно да бъдат свалени от приложението.

manekeniте Prestan Professional са оборудвани с революционно нов светлинен индикатор, който предоставя моментална обратна връзка за скоростта на извънгръдните притискания, както на инструктора, така и на обучавания. Светлинният индикатор е разположен под “кожата” на лявото рамо на манекена и е лесно забележим. Задейства се при първото правилно притискане на гърдите и се изключва няколко секунди след спиране на притисканията. Визуалната обратна връзка от устройството дава на обучаваните реално усещане за изпълнението на 100 извънгръдни притискания в минута.

В допълнение към светлинния индикатор, обучаваните също чуват щракащ звук, когато притискат гърдите на правилното място и до правилната дълбочина. Това им позволява да усетят действителната сила, необходима, за осъществяване на качествен сърдечен масаж.

Торсът на манекена се отваря като мидена черупка за лесно обслужване и смяна на найлоновата торбичка, която изпълнява функцията на бели дробове, дихателни пътища и предпазна маска за обдишване.

Учебен манекен първа помощ Prestan Professional Adult Series 2000 включва 1 бр. манекен, 10 бр. найлонови торбички бял дроб/ предпазна маска, ИНСТРУКЦИЯ ЗА УПОТРЕБА и чанта за транспортиране с функция за подложка за коленете. Инструкция за почистване на манекен.

  • .размер: 18 х 36 х 59 см
  • тегло: 3.5 кг
  • 3 години ограничена гаранция за дефекти в изработката и материалите при нормална употреба
  • Телесен цвят на кожата.