Menu
Your Cart

МАНЕКЕН ЗА ПЪРВА ПОМОЩ PRESTAN ULTRALITE

МАНЕКЕН ЗА ПЪРВА ПОМОЩ PRESTAN ULTRALITE
Най-продаван Няма наличност
МАНЕКЕН ЗА ПЪРВА ПОМОЩ PRESTAN ULTRALITE
432,00 лв.
Дан. основа: 360,00 лв.
  • Наличност: Няма наличност
  • Модел: P026
  • Тегло: 1.00kg

Манекен за първа помощ Prestan Professional Ultralite e най -лесно преносимия манекен на пазара, лесен за транспортиране и настройка, интуитивен за употреба и почистване .Напълно съвместим с последните насоки за КПР и АВД на Европейския съвет по ресусцитация.

manekeniте Prestan Professional са оборудвани с революционно нов светлинен индикатор, който предоставя моментална обратна връзка за скоростта на извънгръдните притискания, както на инструктора, така и на обучавания. Задейства се при първото правилно притискане на гърдите и се изключва няколко секунди след спиране на притисканията. Визуалната обратна връзка от устройството дава на обучаваните реално усещане за изпълнението на 100 извънгръдни притискания в минута.

В допълнение към светлинния индикатор, обучаваните също чуват щракащ звук, когато притискат гърдите на правилното място и до правилната дълбочина. Това им позволява да усетят действителната сила, необходима, за осъществяване на качествен сърдечен масаж.

Манекенът PRESTAN Ultralite е невероятно лесен за настройка за удобни и леки тренировки в движение! Подреждащите се торсове и глави създават компактно преносимо решение за транспортиране на множество единици в опаковки от 4 или 12 бр

Учебен манекен първа помощ Prestan Professional включва 1 бр. манекен, 10 бр. найлонови торбички бял дроб/ предпазна маска, ИНСТРУКЦИЯ ЗА УПОТРЕБА и чанта за транспортиране. Инструкция за почистване на манекен

    • 3 години ограничена гаранция за дефекти в изработката и материалите при нормална употреба
    • Телесен цвят на кожата. 
    • Предлагат се 4-пакетни или 12-пакетни конфигурациi