Menu
Your Cart

Седалки, сбруи и колани

Седалки, сбруи и колани
Производител: Petzl
Лесен за използване и рационализиран колан, предназначен за използване в групи или вашите първи каньонинг екскурзии:Характеристика- Единична точка на закрепване със зелено цветно кодиране и индикатор за връзка за ефективно поставяне и бърза визуална проверка; точката на закрепване е разположена висо..
127,14 лв.
Дан. основа: 105,95 лв.
Производител: Petzl
GYM седалка без инвентарнициПредназначена за учебна работа с групи, GYM е седалка без инвентарници, която лесно се поставя, регулира и използва и улеснява ежедневието на инструктора. Зоните за идентификация и маркировка улесняват контрола на инвентара. Дебелите ленти осигуряват дълготрайност при инт..
82,14 лв.
Дан. основа: 68,45 лв.
Производител: Petzl
Лека регулируема седалка с подплатени колан и бедрени лентиСедалка ASPIR на Petzl е удобен модел, притежаващ много от предимствата на седалките от високия клас: колан и бедрени ленти от пяна, подсилена точка на обвързване и инвентарници. Малкият обем и голямата възможност за регулиране правят тази с..
127,14 лв.
Дан. основа: 105,95 лв.
Производител: Petzl
Регулируем гръден коланГръдният колан помака на катерача да запаси вертикално положение при увисване и рапел. Използва се само в комбинация със седалка.• Две регулируеми катарами DoubleBack.• Задна гайка за правилно позициониране на лентата.• Височината на точката на обвързване може да се регулира: ..
107,57 лв.
Дан. основа: 89,64 лв.
Производител: Petzl
Регулируема сбруя за възрастниЗа тези, които предпочитат колан за цялото тяло, който да ги защити при падане при всички видове вертикални дейности. Тази сбруя е подходяща за практикуване на алпинизъм.• Широка и мека лента.• Напълно регулируеми презрамки и ленти на бедрата за точно регулиране.• Два г..
195,58 лв.
Дан. основа: 162,98 лв.
Производител: Petzl
Универсална регулируема седалка за катерене и алпинизъмCORAX на Petzl е една изключително универсална седалка: удобна, лесно се използва, предназначена за широк кръг практикуващи катерене, алпинизъм или via ferrata. Тази регулируема седалка се предлага в два размера и в няколко различни цвята, за да..
127,14 лв.
Дан. основа: 105,95 лв.
Производител: Petzl
Здрава и удобна седалка за спелеологияAVEN на Petzl е удобна и здрава седалка, предназначена за практикуване на спелеология. Кръстният колан е подсилен с пяна, а бедрените ленти са широки и гарантират удобство в големите отвеси. Бедрените ленти са защитени от TPU материя, а инвентарниците и ушите за..
244,49 лв.
Дан. основа: 203,74 лв.
Производител: Petzl
Дамска катерачна седалка с еластични бедрени лентиСедалката SELENA е идеална за спортно катерене. Конструкцията ENDOFRAME Technology допринася за много добър комфорт, разпределяйки равномерно натоварването  върху кръста и бедрата. Еластичните бедрени ленти се нагласят добре по крака и предостав..
156,48 лв.
Дан. основа: 130,40 лв.
Производител: Petzl
Мъжка катерачна седалка с еластични бедрени лентиСедалката SAMA е идеална за спортно катерене. Конструкцията ENDOFRAME Technology допринася за много добър комфорт, разпределяйки равномерно натоварването  върху кръста и бедрата. Еластичните бедрени ленти се нагласят добре по крака и предоставят ..
156,48 лв.
Дан. основа: 130,40 лв.
Производител: Petzl
Удобна регулируема дамска седалка за катерене и алпинизъмСедалката LUNA на Petzl е адаптирана към анатомичните особености на жените: Предназначена за технични алпийски изкачвания, традиционни или дълги маршрути, тази седалка е с регулируеми бедрени ленти, за да се адаптира към всякакви катерачки и д..
176,03 лв.
Дан. основа: 146,69 лв.
Производител: Petzl
Мъжка регулируема седалка за катерене и алпинизъмСедалката с регулируеми бедрени ленти ADJAMA на Petzl е много подходяща за алпинизъм и ледено катерене. Конструкцията EndoFrame разпределя идеално тежестта върху кръста и бедрата допринася за максимален комфорт. С катарамите DoubleBack Light кръстният..
176,03 лв.
Дан. основа: 146,69 лв.
Производител: Petzl
Супер лека седалка за алпинизъм и скиСедалката ALTITUDE е предназначена за алпинизъм и ски алпинизъм. Благодарение на проста конструкция тази седалка може да се обува със ски или с котки на краката. Два инвентарника и няколко гайки дават възможност за закачане и организация на необходимия инвентар п..
166,24 лв.
Дан. основа: 138,53 лв.
Показани са от 1 до 12 от 22 резултата (2 страници)